مردم هزاران سال است که تخم مرغ می خورند. تخم مرغ زرده طلایی انواع مختلفی دارد، اما رایج ترین انتخاب مرغ است.
تخم مرغ حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی است که جزء ضروری یک رژیم غذایی سالم هستند. در بسیاری از نقاط جهان، تخم مرغ یک غذای ارزان و در دسترس است.
در گذشته، در مورد سالم بودن یا نبودن تخم مرغ زرده طلایی به ویژه در مورد کلسترول، بحث و جدل وجود داشت. با این حال، تفکر فعلی این است که در حد اعتدال، تخم مرغ سالم است، زیرا می تواند منبع خوبی از پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری باشد.
این مقاله محتویات تغذیه ای تخم مرغ زرده طلایی و فواید و خطرات احتمالی سلامتی را شرح می دهد. همچنین نکاتی در مورد گنجاندن تخم مرغ بیشتر در رژیم غذایی ارائه می دهد و به جایگزین های تخم مرغ می پردازد.
فواید
سلامت مغز، عضلات قوی و تولید انرژی از مزایای احتمالی خوردن تخم مرغ است.
تخم مرغ می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.
ماهیچه های قوی: پروتئین موجود در تخم مرغ به حفظ و ترمیم بافت های بدن از جمله عضلات کمک می کند.
سلامت مغز: تخم مرغ حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکرد موثر مغز و سیستم عصبی ضروری است.
تولید انرژی: تخم مرغ حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن برای تولید است
سیستم ایمنی سالم: ویتامین A، ویتامین B-12 و سلنیوم موجود در تخممرغ، کلید حفظ سلامت سیستم ایمنی هستند.
کاهش خطر بیماری قلبی: کولین موجود در تخم مرغ نقش مهمی در تجزیه آمینو اسید هموسیستئین دارد که ممکن است به بیماری قلبی کمک کند.
بارداری سالم: تخم مرغ زرده طلایی حاوی اسید فولیک است که ممکن است به پیشگیری از ناتوانی های مادرزادی مانند اسپینا بیفیدا کمک کند.