عسل یک محصول طبیعی است که از شهد گلها توسط زنبورهای عسل ( Apis mellifera ؛ خانواده: Apidae) به وجود میآید.
عسل از زمانهای قدیم، نزدیک به 5500 سال پیش، عسل کوهی کردستان توسط انسانها استفاده میشده است.
چینیها، مصریها، رومیها، مایاها و بابلیها عسل را هم برای اهداف تغذیهای و هم برای خواص دارویی آن مصرف میکردند.
عسل تنها محصول طبیعی مشتق شده از حشرات است و عسل طبیعی کندو دارای ارزش غذایی، آرایشی، درمانی و صنعتی است.
عسل به عنوان یک رژیم غذایی متعادل مورد بررسی قرار می گیرد و به همان اندازه برای مردان و زنان در تمام سنین محبوب است.
عسل نیازی به نگهداری در یخچال ندارد، هرگز فاسد نمی شود و عسل طبیعی بدون موم همچنین می توان آن را در دمای اتاق و در جای خشک در حالت باز نشده نگهداری کرد.
تقریباً 3.9 عسل از دوران باستان به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده می شد زیرا دارای سطح بالایی از فروکتوز است (عسل 25٪ شیرین تر از قند قرص است.
امروزه، اطلاعاتی در مورد استفاده از عسل برای درمان عسل طبیعی کوهی بسیاری از بیماریهای انسانی در مجلات عمومی، مجلات، و جزوات محصولات طبیعی یافت میشود و طیف گستردهای از فعالیتهای ناشناخته را پیشنهاد میکند.
شواهد نشان می دهد که عسل می تواند چندین اثر مفید برای سلامتی از جمله آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد باکتری، ضد دیابت، تنفس، دستگاه گوارش، قلب و عروق و سیستم عصبی داشته باشد.
اثرات محافظتی اگرچه تحقیقات زیادی در مورد عسل انجام شده است، اما تنها تعداد کمی از آنها منتشر شده است.
این مطالعه که مروری جامع بر ادبیات فعلی است، فواید درمانی عسل را در مدیریت بیماری ها برجسته می کند.
- منابع:
- تبلیغات: