با استفاده روزانه از تخم مرغ زرده طلایی چشم های روشنی داشته باشید

مردم هزاران سال است که تخم مرغ می خورند. تخم مرغ زرده طلایی انواع مختلفی دارد، اما رایج ترین انتخاب مرغ است.

تخم مرغ حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی است که جزء ضروری یک رژیم غذایی سالم هستند. در بسیاری از نقاط جهان، تخم مرغ یک غذای ارزان و در دسترس است.

در گذشته، در مورد سالم بودن یا نبودن تخم مرغ زرده طلایی به ویژه در مورد کلسترول، بحث و جدل وجود داشت. با این حال، تفکر فعلی این است که در حد اعتدال، تخم مرغ سالم است، زیرا می تواند منبع خوبی از پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری باشد.

این مقاله محتویات تغذیه ای تخم مرغ زرده طلایی و فواید و خطرات احتمالی سلامتی را شرح می دهد. همچنین نکاتی در مورد گنجاندن تخم مرغ بیشتر در رژیم غذایی ارائه می دهد و به جایگزین های تخم مرغ می پردازد.

فواید
سلامت مغز، عضلات قوی و تولید انرژی از مزایای احتمالی خوردن تخم مرغ است.
تخم مرغ می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.

ماهیچه های قوی: پروتئین موجود در تخم مرغ به حفظ و ترمیم بافت های بدن از جمله عضلات کمک می کند.

سلامت مغز: تخم مرغ حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است که برای عملکرد موثر مغز و سیستم عصبی ضروری است.

تولید انرژی: تخم مرغ حاوی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن برای تولید است

سیستم ایمنی سالم: ویتامین A، ویتامین B-12 و سلنیوم موجود در تخم‌مرغ، کلید حفظ سلامت سیستم ایمنی هستند.

کاهش خطر بیماری قلبی: کولین موجود در تخم مرغ نقش مهمی در تجزیه آمینو اسید هموسیستئین دارد که ممکن است به بیماری قلبی کمک کند.

بارداری سالم: تخم مرغ زرده طلایی حاوی اسید فولیک است که ممکن است به پیشگیری از ناتوانی های مادرزادی مانند اسپینا بیفیدا کمک کند.